Veelgestelde vragen
Wat zijn ❤
Hartjes zijn een laagdrempelige manier om iemand te laten weten dat je zijn of haar profiel leuk of interessant vindt.
Kan ik zien aan wie ik een ❤ heb gestuurd?
Ja. In je profiel vind je het tabblad "Mijn Hartjes". Daar zie je:
- Verstuurd: de hartjes die jij hebt verstuurd
- Ontvangen: de hartjes die jij hebt gekregen
Kunnen andere mensen zien dat ik hun profiel heb bekeken?
Nee, dat is niet zichtbaar. De privacy van iedereen blijft volledig beschermd.
Er wordt alleen bijgehouden hoeveel keer een profiel is bekeken, maar niet door wie.
Behoud ik alle functionaliteit als ik mijn abonnement opzeg?
Als je je abonnement opzegt, behoud je toegang tot alle functies die bij je abonnement horen tot de laatste dag van de lopende abonnementsperiode. Na deze datum heb je geen toegang meer tot de community en kun je niet meer zoeken naar profielen.
Wat gebeurt er met mijn account als ik mijn abonnement opzeg?
Als je je abonnement opzegt, blijft je account bewaard. Je hebt altijd de optie om zelf je account te verwijderen via de instellingen in je account.
Hoe werkt de automatische verlenging van mijn abonnement?
Je abonnement is maandelijks opzegbaar. Indien er geen opzegging plaatsvindt, wordt het automatisch verlengd en zal het abonnementsbedrag maandelijks worden afgeschreven.
Wat moet ik doen als ik technische problemen ervaar?
Als je technische problemen ervaart, neem dan contact op via support@jangeurtz.nl.
Hoe kan ik mijn betalingswijze wijzigen?
Wil je de manier waarop je betaalt aanpassen? Ga naar je profiel en klik op het tabblad 'Abonnementen/Facturen'. Helemaal rechts vind je de optie 'Update'. Klik hierop om je betalingswijze te wijzigen en volg de stappen om de wijzigingen door te voeren.
Waar kan ik mijn abonnement opzeggen?
Je kunt je op elk gewenst moment je abonnement opzeggen door 'HIER TE KLIKKEN' dit brengt je naar het tabblad abonnementen/facturen in je profiel.
Moest de link hierboven niet werken navigeer dan naar je abonnementen pagina.
- Op mobiel kun je via het menu navigeren naar "Mijn Abonnement"
- Op een desktop computer klik je op je portretje rechtsboven en klik je daarna op "Mijn Abonnement"
Op de abonnementspagina zie je een overzicht van je huidige abonnement en de opties om wijzigingen aan te brengen of je abonnement op te zeggen.
Je kan hier helemaal rechts in de tabel je abonnement updaten of opzeggen. 
Transactie mislukt wat nu?
Indien je transactie niet succesvol is, wordt er automatisch een account voor je aangemaakt. Dit voorkomt dat je alle gegevens opnieuw moet invoeren. Zorg ervoor dat je eerst inlogt voordat je de betaling opnieuw probeert.
Ga naar de inlogpagina http://spiritueleklik.nl/inloggen/ en log in met je accountgegevens.
Vervolgens kun je via de aanmeldpagina de betaling opnieuw proberen: http://spiritueleklik.nl/aanmelden/.
Account verwijderen
Op dit moment kun je je account alleen verwijderen als je een actief abonnement hebt.
Stuur een e-mail naar support@jangeurtz.nl met een verwijderverzoek als je hulp nodig hebt.
Belangrijk: Zet je abonnement stop voordat je je account verwijdert!
Op een desktop pc
-
- Klik op je profielfoto en kies "Mijn account".
- Kies vervolgens de optie 'Account verwijderen'.
Op mobiel
- Open het menu en klik rechts naast je profielfoto op "Mijn account"
- Open de pickbox bovenaan en navigeer naar "Account verwijderen"
Als je er niet uit komt, mag je altijd een mail sturen naar support@jangeurtz.nl met het verzoek om je account te verwijderen.
