Ervaringen met Spirituele Klik

Agnes en Olke

Olke & Agnes

Wij ontvingen deze geweldige mails van abonnees die besloten hun abonnement op te zeggen:

Olke:
Beste Stijn,
Nog geen 3 weken geleden meldde ik mij aan voor de site.
Je hebt me nog geholpen met het opladen van de foto.
Man, de inkt was nauwelijks droog of Agnes meldde zich al vanuit de Antillen.
Terug in NL was niets meer te stoppen en na kort overleg konden we ons lidmaatschap opzeggen.
Rest mij een grote DANKBAARHEID naar JULLIE en aan het UNIVERSUM.
Dat er nog vele mooie relaties uit jullie koker mogen rollen! Olke.

Agnes:
Ha Stijn!
Heel blij zeg ik mijn lidmaatschap van de community op!
Ja, inderdaad heb ik via jullie site een leuke en bijzondere ontmoeting.
Zeker, we gaan onze prille ervaringen op de site zetten. En dat op onze leeftijd!!
Fantastisch de lessen die ik via jouw vader heb mogen leren in voorgaande relaties.
Elke keer sleurde ik de boeken boeken en inzichten weer mee en.... dat zal ik blijven doen.
Hartelijke groet van Agnes.

Jeroen

Jeroen

Inmiddels heb ik mijn abonnement beëindigd. Overigens niet uit ontevredenheid, maar omdat ik een paar prachtige contacten aan jullie initiatief heb overgehouden. Wat een hartverwarmende omgeving alhier.

Peter

Peter

Hi Jan,

Ik wil je bedanken voor Spirituele Klik. Het geeft voor mij zo veel ego patronen helder aan; het is echt fascinerend om te zien wat mijn ego doet/denkt/zegt in het contact met vrouwen. Volop mogelijkheid tot spirituele ontwikkeling.

Veel groeten,

Peter

Mar

Marjolijn

Ik lees regelmatig profielen, zowel van mannen als van vrouwen en het voelt als een leuke groep mensen bij elkaar. Het schrijven van een profiel vind ik lastig, maar tegelijkertijd ook een uitdaging: het dwingt me om helder te maken wat ik eigenlijk wil. Toen ik las over je oproep op youtube om meer mannen op de site te krijgen, schrok ik daar aanvankelijk een beetje van: ik was bang dat het een ander, lees 'onveiliger', soort mannen zou aantrekken. Gelukkig heb ik  daar tot nu toe niets van gemerkt!

Groet,

Marjolijn

Bram

Bram

Hallo Jan,

Daten is niet eenvoudig, maar wordt wel een stuk leuker en effectiever met spiritueleklik.nl  Zeker een aanrader wanneer je op zoek bent naar een ander met (spirituele) inhoud. Tevens zie je profielen van mannen én vrouwen door elkaar waardoor je kan zien hoe jij er zelf uitspringt (of niet ☹) Dat je op de koop toe ook nog een cursus spiritueel daten van Jan G. er gratis bij krijgt, is helemaal top. Doen dus!

Groet van Bram

Petra

Petra

Beste Jan en Stijn,
 Bedankt voor deze prachtige datingsite,
Het is ook gewoon heel fijn, voedend, hartverwarmend om te kunnen delen met gelijk gestemden. Niet alleen om de date te vinden.
Hartelijke groet,
Petra

Kaatje

Karin

Hallo Jan,

Ik zag je al een aantal keren bij Giel in de uitzending. Dankjewel voor dit initiatief, ik kan hier gewoon rustig ademen…

Karin ❤

Marjolein

Marjolein

Wat een warm bad, deze datingsite! Eindelijk een plek om bewuste mensen te ontmoeten die ook bereid zijn om naar hun eigen aandeel te kijken, en het daten en eventuele relateren zien als een manier om dieper in verbinding te komen, zowel met jezelf als met de ander. In de eerste week heb ik al zoveel leuke en mooie uitwisselingen gehad, met mannen én vrouwen, via het forum en via berichtjes…. Ik voel me er thuis❣️

Marjolein. 

Marina

Marina

Ik ben nog maar sinds kort bij spiritueleklik.nl
Ik vond de cursus leerrijk en fijn om naar te luisteren .
Verder heb ik nog geen contacten gelegd. 
Wat ik persoonlijk heel fijn vind is dat het niet vergelijkbaar is met een gewone datingsite en  dat ik er dan vanuit ga dat mensen al beginnen met andere en bewustere inbreng .
Dat voelt zeer goed en dat is ook de eerste keer dat ik dit meemaakt.

Warme groet,
Marina 
Karen

Karen

Dag Jan
 
Een  jaar experimenteren op reguliere datingsites heeft mij veel interessante ervaringen gebracht. Daar horen ook de grappige clichés bij van mannen die niet eerlijk zijn of mannen die een relatie nodig hebben om zich goed te voelen over zichzelf.
Bij spiritueel daten kom ik meer eerlijkheid tegen en vind ik het vooral leuk dat er ruimte is om lieve dingen uit te wisselen met iedereen, ook de vrouwen.
 
Hartelijke groet 

Karen
Rien

Rien

Beste Jan
Ik had via een vriendin jouw site doorgekregen, na 5 minuten was ik om en heb ik mezelf aangemeld.
Wat een verademing is jou site ten opzichte van die andere.
Ik heb je cursus in 1 keer bijna afgelopen en ervaar deze als zeer verhelderend met goede tips en wat je vooral niet moet doen!
Ik ga mijn profiel nog zeer zeker uitbreiden met wat ik geleerd heb uit jouw cursus.

Cornelia

Cornelia

Dag Jan,
 
Wat er zo leuk is aan SpiritueleKlik en de datingcursus is het gemak van waaruit jij daarover deelt wat terug te vinden is in de groep.
Het met elkaar delen over je wensen en je ervaringen is werkelijk alles doorbrekend zoveel plezier als dat ik daaraan beleefde en de anderen ook in de groep. Het is zo liefdevol en dragend om zo met elkaar te kunnen zijn.
Dank je wel Jan voor het meenemen van ons op het liefdespad, het pad van liefde.
 
Hartelijke  groeten,
Cornelia